Før du afleverer lejebilen, skal du tjekke brændstofniveauet. Hovedreglen er, at lejebilen skal afleveres med fuld tank. Ellers vil du blive trukket et beløb af dit depositum.

Tag alle ejendele med

Husk at tage alle dine personlige ejendele med dig fra lejebilen. Tjek også handskerummet.

Tjek bilen indvendig

Se efter at lejebilen er ren og hel indvendig – f.eks. ingen pletter eller interiørskader. Biludlejeren vil trække dig for et gebyr hvis du afleverer bilen beskidt. Hovedregelen er at du skal aflevere bilen i samme stand som du afhentede den.

Aflevér i åbningstiden

Det anbefales at aflevere lejebilen i åbningstiden. Enkelte udlejningsfirmaer tillader at du kan levere bilen udenfor åbningstiden, men dette udgør en vis risiko for dig. Når du lejer bil, er du ansvarlig for bilens tilstand helt frem til en ansat har inspiceret bilen. I værste fald kan du blive afkrævet betaling af skader som eventuelt sker mens bilen er uden opsyn. Vælger du alligevel at aflevere bilen udenfor åbningstiden, så husk at tage billeder af bilen som dokumentation. Dette er for at bevise over for biludlejningsfirmaet at du stillede bilen fra dig uden skader.

Medbring kvitteringen

Ved afleveringen bør tilstanden på bilen bekræftes skriftligt og underskrives af biludlejningsselskabet. Behold en kopi af dette dokument i tilfælde af at der skulle opstå en tvist senere hen.
Husk også at hvis du afleverer bilen før den aftalte tid, får du ikke refunderet nogen penge for de ubrugte dage.