Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Albanien

Find den bedste pris på biludlejning i Albanien ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Albanien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Albanien guide

Billeje Albanien

Biludlejning Albanien

Albanien er et land i det sydøstlige Europa, der ligger på Balkanhalvøen i Adriaterhavet og Det Ioniske Hav. I nordvest grænser Albanien til Montenegro , til den nordøstlige del af Kosovo , er Republikken Makedonien mod øst og Grækenland i syd og sydøst.Det er omkring 70 km fra Italien, der er på den anden side af havet.Albaniens hovedstad, Tirana , og befolkningen er meget homogen og taler albansk, er 2.821.997 (2011) indbyggere.

Mellem 1468 og 1912 Albanien var under det Osmanniske Rige. Den blev besat af både italienske fascister og nazister under 2 Verdenskrig. I 1944 etablerede Enver Hoxha og arbejdet partiet et kommunistisk Folkerepublik, en regering, der varede indtil 1991, hvor Republikken Albanien blev oprettet.

70 procent af Albanien er dækket af bjerge, og den største bjerg er Korab beliggende 2764 meter. Mod kysten er der flere lejligheder. Her er et typisk middelhavsklima med milde vintre med kraftig regn og tørre somre med mange dage med solskin. Turisme er den rebound, men stadig beskæftiger landbruget over halvdelen af ​​arbejdsstyrken. Albanien er især en vigtig producent af figner, oliven, hvede, majs og tobak. Albanien har noget olie og gas, og er rig på mineraler, såsom kobber, jernmalm og bauxit.  På grund af økonomiske problemer og korruption er høj udvandring.

I 2010 satte Lonely Planet Albanien på toppen af ​​deres liste over anbefalede lande at besøge. Albanien har både historiske byer, smukke strande og gode muligheder for vandreture.

Specielt flot er det albanske riviera, et kystområde i syd strækker sig fra Vlore til Saranda. Havet er azurblåt, og km efter km af sandstrande afbrudt af klipper, klipper og maleriske bugter med små beskyttede strande i mellem. Både Saranda og Vlore, de kystnære byer som det er vært at besøge.

For dem, der ønsker mere liv og livlighed, der prægede byen Dhermi, som ligger på den franske Riviera, Albanien Ibiza .Også hovedstaden Tirana vil have en stor natteliv med mange barer og klubber. Den gamle mytiske by Gjirokastra en UNESCO World Heritage Site. Berat er en gammel borgby med smalle, romantiske gader.

Tirana International Airport er den eneste internationale lufthavn.

Destinasjoner