Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Argentina

Find den bedste pris på biludlejning i Argentina ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Argentina. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Argentina guide

Billeje Argentina

Biludlejning Argentina

Argentina ligger sydøst for Sydamerika, og er den ottende største land i verden. Argentina omkranset i øst af Atlanterhavet,   Uruguay og Brasilien , mod nord af Paraguay og Bolivia og i den vestlige og sydlige del af Chile.Argentina har en befolkning på 41,3 millioner indbyggere (2010), og det officielle sprog er spansk.

Argentina har store klimatiske variationer med et subtropisk klima i nord, et tempereret klima i de centrale regioner og subantarctic klima i syd.

Kystlinjen mod øst er hele 2575 km og består af mange dybe bugter. I vest, danner Andes en naturlig grænse for Chile .Højeste bjerg i Argentinas Aconcagua, der stiger 6.962 meter over havets overflade Nordlige del af landet – ved grænsen til Brasilien –   er den kendte Iguazufallene, som er en af Sydamerikas største turistattraktioner.Faldet er et UNESCO World Heritage Site.

Kulturelt Argentina er måske mest kendt for sin tango, som opstod i slutningen af ​​1800. Hertil kommer, kan landet tilbyde turister en varieret og smuk natur, spændende arkitektur, god mad og vin, shopping og en række udendørs aktiviteter såsom golf, skiløb, svømning og vandsport.

Capital of Argentina – Buenos Aires – Beliggende på den østlige ved floden Río de la Plata, og er en travl havneby med et internationalt præg.Ca. 1/3 af landets befolkning bor i eller omkring hovedstaden. Lidt off Buenos Aires er Argentinas største lufthavn – Ezeiza International Airport.