Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Córdoba

Find den bedste pris på biludlejning i Córdoba ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Córdoba. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Córdoba guide

Billeje Córdoba

Biludlejning Córdoba

Córdoba, hovedstaden i provinsen Córdoba, er Argentinas største by efter hovedstaden Buenos Aires .I Córdoba der bor 1.329.604 (2010) indbyggere.

Córdoba er en indre placeret højre i Argentina   på begge sider af floden Suquía i et vigtigt landbrugsområde.Bilindustrien er en af de vigtigste industrier i Córdoba, som også er kendt for at være Argentinas teknologisk center med en betydelig udvikling af blandt andet software.

Det er en vigtig universitet med seks universiteter, og bymiljøet er præget af studerende. Universidad Nacional de Córdoba er Latinamerikas næstældste universitet, da det blev grundlagt af jesuitterne for fire hundrede år siden i 1613. I 1918 var Córdoba sæde for en vigtig universitet revolution i Argentina.

Byen blev grundlagt i 1573 af Jerónimo Luis de Cabrera, som opkaldte den efter Córdoba, Spanien .Det var en af ​​de første koloniale byer i hvad der nu er Argentina. I 2000 erklærede UNESCO Jesuit fjerdedel af den gamle by som verdens kulturarv. I 2006 blev Córdoba udnævnt året for Kultur i Amerika. Kernen i byen er omkring St. Martins Square.

Córdoba ligger ved foden af ​​bjergene “Sierras de Córdoba”, og ikke langt fra byen er der flere vigtige turistmål. En af dem er Villa Carlos Paz ligger ved en sø.

Den nærmeste lufthavn er Ingeniero Aeronautico Ambrosio LV Taravella International Lufthavn 9 miles nord, nordøst for centrum.