Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Australien

Find den bedste pris på biludlejning i Australien ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Australien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Australien guide

Billeje Australien

Biludlejning Australien

Australien er både en tilstand og et separat kontinent, med et areal på næsten 7700 tusind km2, udgør langt over 85% af den samlede landmasse af kontinentet Oceanien. Der er i øjeblikket omkring 20 millioner mennesker i Australien.   De australske indfødte folk (aboriginals) udgør kun 2,2% af denne befolkningsgruppe, mens langt de fleste er efterkommere af europæiske indvandrere.   Den dominerende sprog i landet er engelsk.

Australien er en uafhængig stat i det britiske Commonwealth, og har dronning Elizabeth II som det formelle statsoverhoved, repræsenteret ved en guvernør generelt. I praksis er det Australiens egen regering, ledet af premierminister sammen med parlamentet styrer landet.

Australien er en moderne stat med en konstant høj velstand og veludbygget infrastruktur. Blandt de store industrier er fremstillingsvirksomhed, landbrug og turisme.   Uddannelse er også stærkt understreget, og landet har så mange som 38 universiteter.

En del af hvad der ellers adskiller Australien, de særlige fauna. Livet for de dyr, der ikke findes andre steder i verden, såsom kænguru, koala, vombat (opossum), Næbdyr, emu struds arter osv.   Store dele af det australske kontinent består af ørkener og savanner, men i regnskovsområder, er der nogle interessante og sjældne planter.   Mere regnskov og vådområder reserver er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Australiens klima er under forandring, og flere forskellige klimazoner er repræsenteret.   Den mest behagelige klima findes i den tempererede zone sydøstlige del af landet.

Australien har flere større byer, for det meste placeret i syd og øst. Den mest folkerige er   Sydney (4,4 millioner), Melbourne (3,7 millioner), Brisbane (1,8 millioner), Perth (1,5 mio.) Først på sjettepladsen går hovedstad Canberra (320 tusind).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]