Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Bahamas

Find den bedste pris på biludlejning i Bahamas ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bahamas. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bahamas guide

Billeje Bahamas

Biludlejning Bahamas

Bahamas eller Bahamas Sambandet (Commonwelth af Bahamas) er en uafhængig engelsktalende nation i Vestindien. Bahamas består af de 700 øer beliggende i Atlanterhavet, øst for Florida i   USA , nord for Cuba og resten af det Caribiske Hav og vest for Turks-og Caicosøerne.Øgruppen består af 316.182 (2012) indbyggere.

Bahamas består også af over 2000 øer og rev strækker sig 850 km sydøst for østkysten af ​​USA. De nærmeste naboer er i det nordvestlige USA, Cuba og Haiti i sydvest og de britiske besiddelser Turks-og Caicosøerne mod sydøst. De naturskønne øer tiltrækker millioner af turister hvert år.

Den største ø i Bahamas, er i den vestlige og kaldte Andros.  Hovedstaden i Bahamas og den største by, Nassau , ligger på den lille ø New Providence.Andre vigtige øer bl.a. Grand Bahama, Crooked Island, Long Island, San Salvador, Eleuthera og Great Abaco.

Da Christopher Columbus for første gang opdagede Amerika 12 Oktober 1492 var den første af Bahamas han kom til. Arawak indianere, der boede på øerne blev hurtigt udryddet eller deporteret af spanierne. Britiske pirater, smuglere, fredløse og forfulgte sat deres præg på øerne i mange år. Bahamas blev britiske kronkoloni i 1718. I 1973 blev den Bahamas fuld uafhængighed og etableret som en selvstændig stat, men fortsatte med at være et medlem af Commonwealth of Nations (tidligere “British Commonwealth”) med Dronning Elizabeth II som statsoverhoved.

Staterne er afhængige af udenlandske investeringer og import om alle fødevarer og industrielle produkter fra USA. Kina   er den største udenlandske investor.Men Bahamas er stadig mere stabil økonomi end mange af de andre caribiske naboer. Turisme er den vigtigste indtægtskilde, over halvdelen af ​​landets BNP stammer fra turisme. Det er hovedsageligt den behagelige tropiske klima og de smukke sandstrande omgivet af koralrev, der tiltrækker turister. Hvert år, 4,5 til 5 millioner turister jord. Øer har et subtropisk til tropisk klima, der er modereret af Golfstrømmen, især om vinteren.

Bahamas har flere lufthavne. Vigtigst er det, Lynden Pindling International Airport på New Providence, Grand Bahama International Airport på Grand Bahama Island, og Marsh Harbour International Airport på Abaco Island.

Destinasjoner