Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Barbados

Find den bedste pris på biludlejning i Barbados ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Barbados. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Barbados guide

Billeje Barbados

Biludlejning Barbados

Barbados er en lille ø-nation ligger mellem det Caribiske Hav og Atlanterhavet, omkring 435 kilometer nordøst for Venezuela .Trods nærhed til Sydamerika tilhører Barbados Nordamerika. Østat man er en del af de små Antiller øhav, men er sig selv.

Barbados er areally verdens fjortende største mindste stat. På sit bredeste, er øen 23 km og ved sin længste er de 34 kilometer. Hjem til 284.589 (2009) indbyggere i Barbados. Bridgetown er hovedstad og største by.

Øen var en britiske kronkoloni 1652 til 1966. I 1966 fortsatte Barbados uafhængig, men at være et medlem af Commonwealth of Nations (tidligere “British Commonwealth”) med Dronning Elizabeth II som statsoverhoved.

I 1666 det virkede 50.000 slaver i Barbados, og i dag over 90 procent af befolkningen af ​​afrikansk afstamning. En skarp hvid overklasse af plantageejere har karakteriseret Barbados. Landets officielle sprog er engelsk. Den lokale dialekt kaldes bajansk.

Østat i Barbados er blandt Caribiens mest velstående lande. Økonomien var i århundreder   baseret på sukkerproduktion, men fra den første del af 1970’erne overtog turismen som den vigtigste indtægtskilde.Barbados er for det meste skånet for orkaner og tropiske storme, der plager området, fordi det er placeret langt mod øst, hvilket gør det særligt attraktivt for turister, der søger en caribiske paradis. Klimaet er meget behageligt med pålandsvind med ocean temperaturer omkring 30 grader om dagen og om natten fralandsvind. Hovedattraktionen er de mange smukke hvide strande og det turkisblå hav. Det er godt for surfing og snorkling. Øen er overvejende fladt, men der er nogle bakker mod øen. Den bedste periode at besøge Barbados er fra midten af ​​december til midten af ​​april i højsæsonen. De vådeste måneder er juli, september og oktober. Barbados har noget at tilbyde både dem, der rejser på et budget og dem, der ønsker komfort og luksus. Mange krydstogtskib stop i Bridgetown.

Den vigtigste lufthavn er Grantley Adams International Airport, der ligger 13 km øst for Bridgetown.

Destinasjoner