Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Belgien

Find den bedste pris på biludlejning i Belgien ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Belgien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Belgien guide

Billeje Belgien

Biludlejning Belgien

Belgien er placeret i Vesteuropa, og er et af Europas mindste og tættest befolkede lande. Belgien har omkring 11 millioner indbyggere (2011), og er omgivet mod nord af Holland , i den østlige del af Tyskland og Luxembourg i syd og vest til Frankrig   og i vest til Nordsøen.Landets officielle sprog er flamsk, fransk og tysk.

Bruxelles er hovedstaden i Belgien og er beliggende centralt i landet.Bruxelles er en kosmopolitisk og multikulturel by med omkring 150.000 indbyggere (2010). Hvis det skønnes hovedstadsområdet, er befolkningen vokset med ca 1, 8 millioner Bruxelles er Belgiens politiske, økonomiske og kulturelle centrum, og tiltrækker turister og forretningsrejsende året rundt.

Geografisk er Belgien opdelt i tre områder: et lavland område, et kuperet område og et højlandsområde med en række af bjerge. Kysten består af sletter med nogle fiskerihavne og badebyer – herunder Ostend, som også har en færgeforbindelse til byen Ramsgate England .

Belgien er måske bedst kendt for sin kapital hvor centrale organisationer i det europæiske samarbejde, at EU og NATO har sit hovedsæde, men landet er også berømt for sine turistattraktioner inden for kunst, kultur og historie. Belgiens mest historiske byer, der kan tilbyde store arkitektur omfatter  Antwerpen , Brügge , Bruxelles , Gesnt , Leuven og Mechelen.

Belgiens vigtigste lufthavn er Bruxelles ‘internationale lufthavn , der ligger 13 km nordøst for hovedstaden.Også Brussels South Charleroi Airport har internationale flyvninger, og det er 46 km syd for Bruxelles.