Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Brasilien

Find den bedste pris på biludlejning i Brasilien ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Brasilien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Brasilien guide

Billeje Brasilien

Biludlejning Brasilien

Brasilien er det største land i Sydamerika – både med hensyn til befolkning (ca. 200 millioner i 2010) og i området (8,5 millioner km2). I hovedstaden   Brasília er hjem for omkring 2,3 millioner mennesker, men der er flere byer, der er større, herunder  Sao Paulo (11 millioner) og Rio de Janeiro   (6,1 mio.)Det officielle sprog er portugisisk. Brasilien grænser følgende lande:   Argentina , Colombia, Bolivia, Peru , Paraguay, Uruguay , Venezuela , Surinam, Guyana og Fransk Guyana.

Brasilien er rig på naturressourcer, og i den nordlige del domineres af store regnskove, mens den sydlige og østlige er flere store bjergkæder. Landets højeste punkt er Pico da Neblina som tårne ​​2994 meter over havets overflade. Flere af kontinentets største floder, der løber gennem Brasilien. Rainforest område gennemskæres af verdens mest vandrige flod, Amazonas – mens Paraná flyder fra bjergene mod syd og ind i nabolandet Paraguay og   Argentina .

I forbindelse med Paraná finde den mægtige Iguacu Falls, som er en del af landets største attraktion – Iguacu National Park. Den fortsætter i Argentina (og enheder, hvor Iguazu). Denne nationalpark, både den brasilianske og argentinske side – en UNESCO World Heritage Site.

Brasilien overvejes, især på grund af de rige naturressourcer og rigelig forsyning af arbejdskraft, som det førende land i Sydamerika i økonomisk forstand.

Den vigtigste lufthavn i Brasilien er Rio de Janeiro (Galeao) , mens den næststørste er Congonhas Airport i Sao Paolo.