Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Bulgarien

Find den bedste pris på biludlejning i Bulgarien ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bulgarien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bulgarien guide

Billeje Bulgarien

Biludlejning Bulgarien

Bulgarien er et land i det sydøstlige Europa. Landet ligger på Sortehavets vestlige bred, og har en fælles grænse med   Rumænien , Tyrkiet , Grækenland , Makedonien og Serbien .Befolkningen er omkring 7700 tusind (2010), og landet dækker et samlet areal på 110.994 km ². Capital   Sofia   (1,2 millioner indbyggere) er også landets største by.Andre større byer er Plovdiv,   Varna , Burgas , Ruse og Stara Zagora.

Det officielle sprog er bulgarsk, skrevet med det kyrilliske alfabet. Omkring 10% af befolkningen som helhed tyrkisk som modersmål – og der er også minoriteter, der taler makedonsk og romani.

En del af Bulgarien – især i den sydvestlige del – er domineret af høje bjerge (højeste punkt er næsten 3000 m) – hvorimod en lav sletter karakterisere områder langs Sortehavets kyst, hvor landets største turistattraktioner er placeret. Omkring halvdelen af ​​landets hoteller er koncentreret om Sortehavet, hvor vi finder nogle af Bulgariens mest populære ferie områder. Blandt de mest berømte er Golden Sands, Sunny Beach og Nessebar (hvor den ældste by er et UNESCO World Heritage Site).

Bulgariens største lufthavn, Sofias internationale lufthavn , som ligger i nærheden af hovedstaden.Andre vigtige lufthavne Burgas International Airport og Varna lufthavn.