Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Canada

Find den bedste pris på biludlejning i Canada ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Canada. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Canada guide

Billeje Canada

Biludlejning Canada

Canada er – med undtagelse af Alaska – den nordlige del af det nordamerikanske kontinent.I området er det verdens næststørste land (næsten 10 millioner km2) – mens befolkningen er omkring 33 millioner (2010), hvilket betyder, at folk i mange dele af landet relativt lever spredt. Canada er administrativt opdelt i 10 provinser og 3 territorier.

Hovedstaden er Ottawa (ca.825 000 indbyggere), men flere byer er større – herunder Toronto (den største), Montreal og Calgary .Andre vigtige byer er   Québec og Vancouver .

Canada er et tosproget land, hvor omkring 62% af befolkningen har engelsk som deres modersmål, mens ca. 25% taler fransk. Resten taler et af flere minoritetssprog. Fransk er fremherskende i provinsen Québec.

Nordlige del af landet er der en række store øer, og når kysten omkring disse og tilføjer kyst fastland Canada er landets samlede kyststrækning på næsten 100 000 km.Det svarer til næsten 2,5 gange Jordens omkreds ved ækvator. En stor del af landet er ellers dækket af søer og skove.

Vestlige del af landet, finder vi de mægtige bjerge Rocky Mountains (som fortsætter sydpå gennem USA ), og de ​​moderne skisportssteder her er blandt Canadas mest populære turistattraktioner.Ellers kan landet tilbyde en række dejlige nationalparker. Flere af disse er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Canadas største lufthavn og den vigtigste lufthavn er Toronto Pearson International Airport .Ellers de store internationale lufthavne også   Vancouver og Calgary .