Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Chile

Find den bedste pris på biludlejning i Chile ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Chile. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Chile guide

Billeje Chile

Biludlejning Chile

Chile er et land i det sydlige Ameria med 16.746.500 (2010) indbyggere.Det er en lang og smal strimmel jord, der ligger mellem Stillehavet mod vest og Andesbjergene mod øst langt sydvest for Sydamerika. Det deler en lang grænse til Argentina, mens den i den nordlige det grænser Bolivia og Peru .Hovedstaden er   Santiago .Landet er opdelt i 15 regioner, som er opdelt i provinser. Flere øer i Chile, den mest berømte af dem er Påskeøen.

Chiles økonomi baseret på eksport af mineraler, der udgør 50% af den samlede eksportværdi. Fiskeopdræt er en anden vigtig industri.

Chile er 4200 km lang og byder på ekstreme klimatiske variationer. Mod nord er Atacama ørken, verdens tørreste ørken og er en vigtig turistdestination. Det er også Valle de la luna, måned præamblen, som ligger 13 km fra ørkenen. Klimaet i midten ligner til Middelhavet, mens klimaet i syd, men kølig og regnfuld, og landskabsfilerne er ens på mange måder til den norske skærgård af søer og kyster, fjorde og skove. Der er mange aktive vulkaner i syd, og Chile har også været hårdt ramt af jordskælvet. Den sidste større jordskælv var 27 Februar 2010, at udløste en enorm tsunami.

Chile er et populært land for turister, og for at være et land i Sydamerika, er det meget sikkert at rejse i. Den varierede natur spænder fra søer til ørkener, vulkaner og god vandreture i Andesbjergene er, hvad trækker mange turister. Landets højeste bjerg hedder Ojos del Salado (6879 meter). Chile er også en vigtig vinlande, og omkring Santiago, er der gode muligheder for at besøge vinfremstillingsvirksomheder. Den farverige by Valparaiso på Stillehavet har en velbevaret historiske centrum af kolonitiden som en UNESCO World Heritage Site. En anden berømt turistmål er la Isla Negra, hvor den berømte digter Pablo Neruda boede.

Chile har lidt under Augusto Pinochet og en 17-år lang militærdiktatur fra 1973 til 1990. Chile er et konservativt land, og på trods af de drab og menneskerettighedskrænkelser, havde Pinochet stor opbakning. Økonomien er i øjeblikket åbent og markedsdrevet. I maj 2010 Chile blev den første sydamerikanske land at blive medlem af OECD.

Den vigtigste lufthavn er Comodoro Arturo Merino Benitez International Airport i Santiago .