Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Santiago de Chile

Find den bedste pris på biludlejning i Santiago de Chile ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Santiago de Chile. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Santiago de Chile guide

Billeje Santiago de Chile

Biludlejning Santiago de Chile

Santiago, også kendt som Santiago de Chile, er hovedstaden i Chile .Det har en befolkning på 4.985.893 indbyggere (2010), det vil sige omkring en tredjedel af Chiles befolkning.

Bortset fra en række bygninger fra kolonitiden Santiago har en moderne føler. Det er beliggende ved foden af ​​Andesbjergene, og på klare dage, hvor byen er på sit værste plaget af smog, kan man se bjergene. Urban er regelmæssig med en firkantet gate netværk med mange parker og grønne områder i mellem.

Hovedgaden er den brede Avenida O’Higgins, bedst kendt som Alameda, som løber lige gennem byen. Mellem denne og Mapocho floden, byens centrum med en sådan Plaza de Armas er omgivet af storslåede bygninger som domkirken fra 1618 og ærkebiskop og Palace of Justice. Et par gader væk er præsidentpaladset. To stejle porfyrknauser (porfyr: vulkansk sten), Cerro San Cristóbal og Cerro Santa Lucía, vigtigste kendte brands i byen.

Santiago er landets kommercielle og finansielle centrum og byens mangesidede industri tegner sig for over 50% af Chiles samlede industriproduktion. Byen har ofte været plaget af jordskælv, men det betyder også, at chilenerne er meget godt forberedt.

Mange bruger Santiago som udgangspunkt for udflugter til Andesbjergene. Ligeledes i byen der er mange vingårde der er værd at besøge, da Chile er et af verdens vigtigste vingårde.

Arturo Merino Benitez International Airport, også kendt som Santiago lufthavn, der ligger 20 minutter fra downtown.