Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Cypern

Find den bedste pris på biludlejning i Cypern ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Cypern. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Cypern guide

Billeje Cypern

Biludlejning Cypern

Cypern er Middelhavets tredjestørste ø (efter de italienske øerne Sicilien og Sardinien). Det ligger omkring 75 km syd for den   Kalkun   – Og er en to-stats.De to sydlige tredjedele af øen er Republikken Cypern, som i princippet er internationalt anerkendt som en autoritet over øen. Republik Nordcypern, den nordligste tredjedel, anerkendes kun af Tyrkiet. Grænsen løber gennem centrum af Nicosia, hovedstaden i begge republikker. Der er omkring 800.000 indbyggere i den sydlige del af Cypern og 200 000 i den nordlige del.

Hovedstaden Nicosia har en samlet befolkning på omkring 360 000

Andre vigtige byer er Limassol og Larnaca , begge ligger syd for øen.Der er en række af smukke strande, og disse byer – især Larnaca – er populær destination for udenlandske turister. Den middelhavsklima af øen, med varme somre og milde vintre gøre forholdene gunstige for sol og badeferie.

De officielle sprog i Cypern er græsk og tyrkisk i syd til nord, men engelsk forstås også af de fleste.

Cypern er domineret af to store bjergkæder, Troodos og Kyrenia. Den højeste top, Mount Olympus, stiger 1952 meter over havets overflade. Mellem disse bjergkæder er de lave sletter.

Den største lufthavn i Cypern er Larnaca International Airport , som ligger et par kilometer uden for byen Larnaca .Også landets næststørste, Paphos International Airport, har en masse trafik.