Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Danmark

Find den bedste pris på biludlejning i Danmark ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Danmark. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Danmark guide

Billeje Danmark

Biludlejning Danmark

Danmark er placeret i Nordeuropa, og er en del af Skandinavien. Landet er også – sammen med Norge og Sverige   – Det geografiske område i Skandinavien.Befolkningen er på langt over 5600 tusind (2010).

Danmark grænser Tyskland   mod syd, og har også kystlinie på Nordsøen, Skagerrak, Kattegat og Østersøen.Ud over Jylland, består landet af en række store og små øer, Sjælland er den største. Hvor er hovedstaden København med forstæder har omkring 1,2 mill.innb. Andre større byer i   Danmark er Århus, Aalborg og Esbjerg (alle i Jylland) og Odense på Fyn.

De største og mest berømte øer er ellers Fyn, Lolland, Falster og Bornholm. Sidstnævnte er Østersøen – fra Skåne i Sverige og Tyskland / Polen .Naturen i Danmark består overvejende af en relativt flad skråning landskab – med klitter langs det meste af kysten.

Kongeriget Danmark omfatter også Grønland og Færøerne, både med en vis grad af autonomi.

Blandt de vigtigste turistattraktioner i Danmark er flere store forlystelsesparker, udendørs museer og Slot. Mange af de slotte er egnede til indkvartering. Ellers strande, især langs vestkysten af Jylland, meget populære.

Danmark største lufthavn er Københavns Lufthavn – Kastrup , som ligger på Amager lige uden kapital. Det er også den største lufthavn.