Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje København Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i København Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i København Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

København Lufthavn guide

Billeje København Lufthavn

Biludlejning København Lufthavn

Den internationale lufthavn Københavns Lufthavn – Kastrup (CPH) er Danmark ‘s (og nordisk)’ s, der ligger på øen Amager – omkring 8 miles sydøst for Københavns centrum.Lufthavnssikkerhedsudstyr servicerede 21.500 tusind passagerer i 2010.

Copenhagen Airport – Kastrup åbnede i 1925 og i øjeblikket har fire terminaler: Terminal 1 bruges til indenrigsflyvninger, Terminal 2 og 3 til de internationale flyvninger og den sidste terminal ved navn CPH GO, primært anvendes til lave omkostninger.

Fra lufthavnen er der direkte fly til 111 destinationer i Norge og i udlandet, og det er pr. I dag de fleste flyrejser til London , Stockholm og Oslo .

For at komme til centrum af København, brug af bus, tog, metro eller taxi. Hvis du ønsker at leje en bil i København, kan du afhente din bil i lufthavnen. Her er velrenommerede biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Budget.

Københavns Lufthavn har en række faciliteter for besøgende – herunder den brede vifte af butikker (Tax-free) og spise steder. Derudover er der flere banker og pengeautomater, rejsebureauer og legerum for børn. Hotel Hilton Copenhagen Airport ligger også i lufthavnen, og der er en direkte forbindelse mellem hotellet og Terminal 3 via en overdækket tunnel.