Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje København

Find den bedste pris på biludlejning i København ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i København. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

København guide

Billeje København

Biludlejning København

København, Danmark hovedstad og største by, er beliggende på øerne Øresund Sjælland og Amager. Byen har 540.000 indbyggere (2011), mens hovedstadsområdet har en befolkning på 1,2 millioner. København tilhører Region Hovedstaden, og er den vigtigste kulturelle og økonomiske centrum. Desuden er byen et stort transportcentrum.

Den midterste kerne af København kaldet “den indre by”, og her ligger gågaden “Strøget” – som løber fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Strøget er kendt for sine fantastiske shoppingmuligheder med butikker, butikker og arkader. København er også berømt for sit pulserende og mangfoldige natteliv og sommer Nyhavn er en populær og farverig restaurant og café-området.

De fleste kender nok til Københavns berømte skulptur “Den Lille Havfrue” i 1913, som står på havnen distrikt Østerbro – lige nord for centrum. Også forlystelsesparken “Tivoli” er kendt for offentligheden.

Ellers København har utallige turistattraktioner og seværdigheder – herunder landets førende museum institutioner i kulturhistorie, kunst og naturhistorie.

Mange turister finder vej til det kongelige palads i 1766 – som har været en kongebolig siden 1794.Dele af slottet er åbent for offentligheden – herunder et museum, der viser kongens private rum fra perioden 1863 til 1947. Også “Den danske konger kronologiske samling” kan ses i Amalienborgmuseet.

Andre seværdigheder i København bl.a. Rosenborg Slot fra 1624 – hvor du kan se udstillingen af de danske kronjuveler, Københavns Bymuseum, Church of Our Lady i 1829, Rundetårn fra 1642 og Nationalmuseet – som blev grundlagt i 1807.

Copenhagen Airport – Kastrup ligger 8 miles sydøst for centrum, er den største lufthavn.