Billeje Egypten

Find den bedste pris på biludlejning i Egypten ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Egypten. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Egypten guide

Billeje Egypten

Biludlejning Egypten

Egypten ligger i det nordvestlige hjørne af Nordafrika – og med en lille del i Asien (Sinai-halvøen). Befolkningen er på over 83 millioner (2010) og landet med Afrikas næstmest folkerige. Egyptens areal dækker omkring 1 million km2, og landet har en fælles grænse med Libyen, Sudan,   Israel   og Gaza-striben.Capital   Cairo   Med sine 16 millioner indbyggere i Egypten og Afrikas største by.Andre større byer i Egyptens Alexandria,   Sharm el Sheikh , Luxor, Suez og Port Said.

Meget af Egypten er et ørkenlandskab, mens der er udbredt langs verdens længste flod – Nilen – som løber gennem landet, og som har sit udløb i Middelhavet.

Egypten er rig på kulturskatte. Nogle af de ældste er placeret her. Mest berømt er pyramiderne ved Giza – hvis en sådan Besøg den berømte Sphinx og den store pyramide i Cheops. Også de gamle templer i Luxor skal nævnes.

Adventures af en anden art kan fås ved at besøge den populære badeby Sharm el-Sheikh, der ligger mellem Aqaba-bugten og Suez-bugten. Der er også et paradis for sport dykkere på udkig efter store koraller og mystiske skibsvrag.

På grund af den “arabiske revolution” i 2011, bør følge de opdaterede sikkerhedsvurderinger af Udenrigsministeriet.

Egyptens vigtigste lufthavn er Cairo International Airport , som er et par mil uden for hovedstaden.Det er også travle lufthavne i Alexandria og i   Sharm el-Sheikh .