Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje England

Find den bedste pris på biludlejning i England ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i England. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

England guide

Billeje England

Biludlejning England

England er i den sydligste del af øen Storbritannien, og har 51.400 tusind indbyggere (2008). England afgrænses mod nord af   Skotland , mod vest af Atlanterhavet, Wales og Det Irske Hav i syd til Den Engelske Kanal og Nordsøen mod øst.Landet er den største og mest folkerige del af Storbritannien.

Det meste af England består af lavland, men i nordvest, bjergrige “Cumbrian Mountains”. Området er også kendt som Lake District og er berømt for sin smukke natur med en række toppe over 900 meter og søer. Det er også Englands højeste bjerg – Scafell Pike – som måler 978 m

England har generelt et mildt klima, og ofte en skiftende vejrforhold med høj luftfugtighed. Landet er opdelt i syv byregioner, hvor den største er Greater London, West Midlands (omkring byen   Birmingham ), Greater Manchester og West Yorkshire (omkring Leeds ).

Hovedstaden i England er det multikulturelle verden metropol London, som er det største byområde i Det Forenede Kongerige. London har 7800 tusind indbyggere (14 millioner i hovedstadsområdet), og har mange turistattraktioner. Her er noget for enhver smag, uanset om det er shopping, museer, natteliv, kunstudstillinger og historiske oplysninger øverst på din ønskeliste. London har også en verdensberømt vartegn såsom Big Ben, Tower Bridge, Westminster Abbey, London Eye og Buckingham Palace.

Ud over hovedstaden London , er England berømt for sine mange barer, det smukke landskab i engelske herregårde, universitetsbyer i Oxford og Cambridge , og badebyen Brighton.

De tre største og travleste lufthavne i England er London Heathrow Airport , London Gatwick Lufthavn og London Stansted Airport .