Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Estland

Find den bedste pris på biludlejning i Estland ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Estland. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Estland guide

Billeje Estland

Biludlejning Estland

Estland er en republik beliggende på den østlige bred af Østersøen i det geografiske område der ofte omtales som den baltiske region. Det land, som er på størrelse med Danmark, har omkring 1,3 millioner indbyggere (2010), hvoraf omkring 400.000 er bosat i hovedstaden Tallinn .Andre vigtige byer er   Tartu , Narva og Pärnu .Landets officielle sprog er estisk, som er relateret til finsk.

Estland grænser Rusland mod øst og Letland   syd.Landskabet er meget fladt, og det højeste punkt er på over 300 m Flere floder løber gennem landet, hvor der er også en række større og mindre søer – og kysten er præget af mange bugter og vige.

Turisme som et levebrød har gennemgået en rivende udvikling i de senere år, primært på grund af sin lave prisniveau, korte afstande, god shopping og en række spændende attraktioner. Den velbevarede gamle by i Tallinn er et UNESCO World Heritage Site. Og i 2008, Kumu Art Museum – – som også er beliggende i hovedstaden

Museum of the Year i Europa.

Estlands største lufthavn – Lennart Meri Tallinn Airport – ligger et par kilometer uden for centrum af Tallinn.