Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Narva

Find den bedste pris på biludlejning i Narva ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Narva. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Narva guide

Billeje Narva

Biludlejning Narva

Narva er den tredjestørste by i Estland , og er placeret nordøst for landet – på grænsen til Rusland , 12 km fra slutningen af grænsen floden med samme navn som byen.På den russiske side af floden er byen Ivangorod. Indtil 1918 den Narva og Ivangorod formelt én by.

Narva har omkring 65.500 indbyggere (2011).

Traditionelt har forskellige typer af industrielle aktiviteter været Narva vigtigste indtægtskilde – primært energiproduktion. I de senere år er turismen blevet stadig vigtigere.

Narva blev oprindeligt bygget som en fæstning af danskerne i 1256 (Hermannsborg). Senere byen, herunder været under svensk, russisk og sovjetisk dominans. Byen blev næsten fuldstændig ødelagt i løbet af 2. Verdenskrig, men nogle bygninger blev skånet – og er i dag byen som en harmonisk blanding af gammelt og nyt.

Medieval Hermannsborg eksisterer stadig, og Narva største historiske attraktion. I øjeblikket huser et museum. Over floden – det   Russisk side – du kan se fra Hermannsborg over Ivangorod fæstning.

En anden attraktion er Kreenholm Manufaktur – en af ​​Europas største tekstilfabrikker i 1800-tallet. Den udvej er et par miles længere op ad floden, tæt på områdets største turistattraktion – Narva Waterfall.

Nærmeste internationale lufthavn er Tallinn Lufthavn , der ligger 210 km vest for Narva.