Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Pärnu

Find den bedste pris på biludlejning i Pärnu ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Pärnu. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Pärnu guide

Billeje Pärnu

Biludlejning Pärnu

Pärnu, som på tysk kaldes Pernau, er en af ​​Estlands vigtigste byer. Det ligger ca. 110 km syd for kapital   Tallinn – Riga-bugten – og har omkring 45.000 indbyggere (2010).

Gennem centrum kører Pärnu-floden, som sammen med sin strategiske beliggenhed ved kysten gjorde Pärnu en vigtig havneby – kendt for sin kvalitet, isfri havn.

I middelalderen Pärnu relateret til Hansa-associeret, og handel har været central for byens forretnings helt op til nutiden. I dag er nok Pärnu bedst kendt som et populært bade-og spa resort. Det kaldes ofte “Estlands sommer hovedstad.”

Blandt de seværdigheder vi finde flere historiske og arkitektoniske perler. Blandt disse er Red Tower – der er den resterende rest af den middelalderlige fæstning Pärnu. Det var i 1300 en integreret del af et forsvarssystem med en række tårne, der omgav byen.

En anden populær attraktion er de berømte mudderbade (som nu også omfatter et spa-center). Den blev bygget i 1927 i neoklassisk stil facade minder om et græsk tempel.

Ellers Pärnu Estland vigtigste festival, og kultur-og natteliv er stort og varieret. Den smukke strandpromenade – Pärnu Beach Boardwalk – er et populært mødested i sommermånederne. Den indbydende badestrand er kvalitet stemplet med blåt flag og betragtes som en af ​​Estlands bedste.

Den nærmeste lufthavn er Pärnu Airport, der ligger ca. 4 km nordvest for byen.