Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Tallinn

Find den bedste pris på biludlejning i Tallinn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tallinn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tallinn guide

Billeje Tallinn

Biludlejning Tallinn

Tallinn er hovedstaden i Republikken Estland .Med sin 392   231 indbyggere (2012) er det også den største by i Estland.Tallinn ligger på den nordlige kyst af landet, i hvad der kaldes Finlandsgulfen, 80 km syd for Helsinki. Det er et vigtigt port.

Tallin var under svensk kontrol efter livlandske krig i 1561, indtil de mistede deres ejendele i Østersøen til Rusland   i 1710 under Den Store Nordiske Krig.Tallin var hovedstad i Estland blev uafhængig i 1919. Det var der igen i 1991 efter Sovjetunionens fald.

Den Tallin er mest kendt for sin middelalderlige Gammelby, Vanalinn. Det var opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv i 1997 og i 2011 var den europæiske kulturhovedstad Tallinn. Walking gennem den gamle bydel giver en følelse af at være nedsænket i et eventyr, hvor man går i romantiske gyder mellem historiske bygninger og gotiske kirker. Viru Street er den travleste gade i den gamle bydel, og man kan gå videre til indgangen til den gamle bydel (Viruvärav) med to tårne. Bag denne dør begynder den moderne by, hvor de store hoteller og indkøbscentre (Viru Keskus) er placeret. Her er et marked, hvor man kan købe etniske håndværk og uldne produkter.

Lennart Meri Tallinn Airport ligger cirka fire kilometer fra centrum af øslige søen Ülemiste.