Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Tartu

Find den bedste pris på biludlejning i Tartu ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tartu. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tartu guide

Billeje Tartu

Biludlejning Tartu

Tartu er Estlands næststørste by. Det er centralt beliggende i landet, 190 km sydøst for hovedstaden Tallinn   – Ved floden Emajõgi.Byen har omkring 103.000 indbyggere (2010).

Tartu har været et centrum for kultur og uddannelse siden 1600-tallet – og byens universitet blev grundlagt allerede i 1632. Den moderne Tartu har også en god portion industrien, især i forarbejdning af fødevarer, glas og møbelproduktion.

Mange af Tartu historiske attraktioner er placeret ved eller i nærheden af ​​byens centrale torv – Rådhuspladsen. En hyppigt besøgte attraktion i dette område er katedralen af ​​1200-tallet. Det ligger dels i ruiner, men Værelset på det tidspunkt (efter en restaurering i begyndelsen af ​​1800’erne) universitetsbibliotek.

Andre forslag bygningsværk er den smukke Johns Kirke.

Ellers et besøg i Botanisk Have (oprettet i 1803) og i Vanemuine Theatre (også fra 1800) og anbefale. Tartu har også en historisk museum og et etnografisk museum, som begge er populære turistattraktioner.

Den moderne del af byen består af en række store bygninger i stål, glas og beton – men blandingen af ​​gamle og nye arkitektur betragtes som en succes.

Byens mest populære natteliv er koncentreret ved – og tæt – Rådhuspladsen.

Tartu International Airport ligger 9 miles syd for centrum.