Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Finland

Find den bedste pris på biludlejning i Finland ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Finland. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Finland guide

Billeje Finland

Biludlejning Finland

Republikken Finland (finsk: Suomi) er den nord-nordisk land, der dækker et areal på 338 145 km2.Befolkningen er lidt over 5200 tusind (2010). Til Finland omfatter også semi-autonome Åland øhav, som ligger på grænsen mellem Østersøen og Den Botniske Bugt. Finland har en fælles grænse med Sverige , Norge og Rusland .Hovedstaden Helsinki (Helsingfors) har omkring 560 000 indbyggere.

Andre større byer Espoo (Helsinki), Tampere (Tammerfors), Vantaa (Vanda), Turku (Åbo) og Oulu (Oulu).

Finlands landskab er domineret af skove, og højdeforskelle i landskabet er generelt relativt lille. Ellers er landet gennemskæres af mange floder og søer-systemer – og dermed populært under navnet “The Land of tusind søer”.

Finland har to officielle sprog: Finsk (tales af 93%) og svenske (6%).

Landets mest populære attraktioner er placeret i den sydlige del af Den Finske Bugt – primært i og omkring hovedstaden Helsinki. En af de mest besøgte er den kystnære fæstning Sveaborg fra slutningen af ​​1700-tallet, som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Finlands største lufthavn er Helsinki Vantaa Airport , som ligger ca. 20 km nord for hovedstaden.Andre lufthavne har travlt   Tampere Lufthavn , Lufthavn Rovaniemi og Kemi Lufthavn.