Billeje De Forenede Arabiske Emirater

Find den bedste pris på biludlejning i De Forenede Arabiske Emirater ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i De Forenede Arabiske Emirater. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

De Forenede Arabiske Emirater guide

Billeje De Forenede Arabiske Emirater

Biludlejning De Forenede Arabiske Emirater

De Forenede Arabiske Emirater – der tilsammen har næsten 5 millioner indbyggere (2010) – placeret på den arabiske halvø, i den sydlige del af Den Persiske Golf.Det er en føderal republik bestående af 7 mindre enheder (Emirates). Den mest berømte af disse er   Dubai og Abu Dhabi , hvor de to største byer (med det samme navn som den emirater) er placeret.Abu Dhabi (860 000 indbyggere) er hovedstaden og Dubai (2,1 millioner indbyggere) er den største by.

Det officielle sprog er arabisk, og 97% af indbyggerne er muslimer.

Landskabet er domineret af ørken og klitter – og klimaet er meget tørt og varmt. Kystlinjen er næsten 650 km, og mange steder har store strande.

De Forenede Arabiske Emirater er et af verdens mest velstående lande, og det meste af rigdom er baseret på en omfattende olieeksport. Landet har i de senere år også haft væsentlige indtægter fra den voksende turisme.

Blandt de vigtigste turistattraktioner i De Forenede Arabiske Emirater er de luksuriøse strande og shopping. Landet har investeret massivt i forskellige former for luksus turisme.

Den vigtigste lufthavn i landet, Dubai International Airport , ligger lige uden Dubai by – og en ny, stor international lufthavn er under opførelse på havnen i Jebel Ali (planlagt til 2017).