Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Frankrig

Find den bedste pris på biludlejning i Frankrig ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Frankrig. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Frankrig guide

Billeje Frankrig

Biludlejning Frankrig

Frankrig er Vesteuropas største land i området – og har en befolkning på 64 mio ca (2010). Landet strækker sig fra Nordsøen i nord til Middelhavet i syd og har en fælles grænse med Belgien,   Luxembourg , Tyskland , Andorra, Spanien , Monaco , Italien og Schweiz .Hovedstaden Paris har omkring 2,2 millioner indbyggere i selve byen – men hvis du medtager forstæderne, dets befolkning stiger til 12 millioner næsten.

De største byer efter Paris er Marseille , Lyon , Toulouse og Nice- .

Landskabet i Frankrig er varieret. De nordlige og centrale dele er domineret af relativt flade sletter, mens der i syd og sydøst er høje bjergkæder (Pyrenæerne og Alperne). Vesteuropas højeste bjerg, Mont Blanc (4807 m), som ligger i de franske alper. Nogle af de længste floder i Europa flyder gennem Frankrig: Loire, Rhone, Garonne og Seine.

Frankrig har været kendt som et centrum for europæisk kultur i århundreder, og skiftende politiske regimer har været bevidste om at bevare dette.

Frankrig har en række attraktioner at byde på. Hovedstaden Paris har en særlig stilling med dets historie, dets spændende arkitektur, dens mode og dens blomstrende restaurant scene. Ellers Provence og Rivieraen (Côte d’Azur) Middelhavet tradition som turist-og feriemål for folk fra hele verden. Det skal også bemærkes, at Frankrig, med dens mange vingård, også er en oplagt destination for mange vinentusiaster.

Frankrigs travleste lufthavn er Charles de Gaulle International Airport   (Roissy), lidt nordøst for Paris.Andre store lufthavne er den traditionelle   Paris-Orly International Airport lige syd for hovedstaden, og Nice-Côte d’Azur internationale lufthavn .