Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Marseille Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Marseille Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Marseille Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Marseille Lufthavn guide

Billeje Marseille Lufthavn

Biludlejning Marseille Lufthavn

Marseille-Provence Airport (MRS) – Aéroport Marseille-Provence – Frankrig 3rd største lufthavn. Det tjener over 6 millioner passagerer om året, og ligger omkring 27 km nordvest for den   Marseille.

Lufthavnen har to vigtigste terminaler, en for indenrigstrafikken og en for udlandsopkald. Disse er inden for gåafstand af hinanden. I en terminal er alle vigtige service-funktioner, og her er der også flere restauranter. Den anden terminal er base for et par budget flyselskaber – herunder EasyJet og Ryanair. Marseille-Provence Airport har regelmæssige afgange til mange destinationer i hele verden.

Den billigste og mest effektive måde at komme fra lufthavnen til centrum af Marseille, er at bruge en af ​​de mange busser, der går til den centrale togstation. Ellers kan man naturligvis også bog taxi, men det er relativt dyrt.

Hvis du ønsker at leje en bil, skal du lade det nemt at arrangere i den centrale terminal. Flere af de mest berømte internationale udlejningsbureauer er placeret her – herunder Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.

Der er flere hoteller i området lufthavn, herunder Novotel, Ibis, Best Western og Holiday Inn.