Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Marseille

Find den bedste pris på biludlejning i Marseille ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Marseille. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Marseille guide

Billeje Marseille

Biludlejning Marseille

Marseille er Frankrigs næststørste by, som ligger på Middelhavskysten. Den har en befolkning på ca. 852 tusind (2010). I hovedstadsområdet bor mere end 1,5 millioner mennesker.

Marseille er Frankrigs vigtigste havn og hovedstad i den franske region Provence-Alpes-Côte d’Azur og det franske ministerium for Bouches-du-Rhone. Marseille betragtede   Frankrigs   ældste by.Det blev grundlagt af grækerne omkring 600 f.Kr.Kr., Og blev derefter kaldt Massalia.

Byens oprindelige centrum, den gamle havn, Vieux Port. Det   er cirka 500 meter lang og 200 meter bred.Her vil du finde et udvalg af restauranter i alle prisklasser, og havnefronten summer af liv det meste af året. Også Marseille tradition og verdensberømte fiskemarked ligger i Vieux Port. Hver side af havnen er bevogtet af fæstninger, som er blandt de seværdigheder: Fort Saint-Jean og Fort Saint-Nicolas.

Marseille har mange interessante turistattraktioner at byde på. Byens største vartegn er kirken “Basilique Notre Dame de la Garde,” som er placeret på en bakke 154 meter over havets overflade. Herfra er der en fantastisk udsigt over byen og Middelhavet. Oven i kirketårne ​​over en 11-meter høj forgyldt statue af Jomfru Maria og Jesusbarnet. Marseille ældste kirke 400’erne –   Abbaye Saint-Victor – placeret lige under dem.Det siges at have været bygget til byens første martyrer.

En anden attraktion ikke at blive savnet i Marseille, er den gamle borg “Chateau d’If”, som ligger på den lille ø Hvis uden for havnen. Det var her, at forfatteren Alexandre Dumas satte Greven af ​​Monte Cristo i den berømte roman af 1844. Ellers bliver den lange Prado stranden (et par miles syd for byen) er nævnt. Der er også en smuk strand promenade, hvor barer og restauranter er alle i en række. Og er der behov for en anderledes og mere støjsvage form for rekreation, en spadseretur i den store Borely Park lige øst for Prado strand anbefales. Men der er også mulighed for forskellige eventyr, og hvis du ønsker det. Parken indeholder nemlig både golfbane græstørv (Hippodrome) og botanisk have.

Den nærmeste lufthavn er Marseille-Provence Airport , der ligger 27 km nordvest for byen.