Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Nice Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Nice Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Nice Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Nice Lufthavn guide

Billeje Nice Lufthavn

Biludlejning Nice Lufthavn

Nice Côte d’Azur Lufthavn (NCE) – som på fransk kaldes Aéroport Nice Côte d’Azur – er ca. 6 km sydvest for Nice-   center, og er den vigtigste lufthavn for de fleste turister, der rejser til den franske Riviera (Côte d’Azur).Derudover tjener det som den nationale lufthavn for det lille fyrstendømme   Monaco .Der er også reel helikopter forbindelse mellem Nice lufthavn og Monaco.

Hvert år Lufthavnen betjener næsten 10 millioner passagerer, hvilket gør det Frankrigs 3rd travleste. Der er direkte fly til mange destinationer i Europa – og nogle i   Amerika – fra Nice Côte d’Azur Lufthavn.

Det er nemt at komme fra lufthavnen til centrum af Nice. Hver halve time rumfærgen fra lufthavnen til togstationen. Der er også andre bus muligheder. Ellers kan man selvfølgelig også bruge taxa.

Hvis du ønsker at leje en bil i Nice, flere af de store internationale udlejningsbureauer repræsenteret her – herunder Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt.

Terminalbygningen er både restauranter og barer – samt flere butikker. Lufthavnen kan også tilbyde fremragende konference. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men du kan tage bus direkte til flere af de store hoteller i og omkring Nice.