Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Nice

Find den bedste pris på biludlejning i Nice ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Nice. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Nice guide

Billeje Nice

Biludlejning Nice

Nice ligger på den franske Riviera (Côte d’Azur) og har ca. 350.000 indbyggere (2010). Hvis det skønnes, forstæder, kører befolkningen i byregion til 1 mio. Nice er den mest populære franske turistby efter   Paris , og modtager turister i hobetal år.

Det var en handelsplads og en romersk militær indlæg her allerede i før-kristen tid, og i den romerske æra, var dette en lille by.

Dens historie har i århundreder været turbulent, og flere gange er blevet forvaltet af italienerne (state Piemonte). Byen hedder konstant Nizza i italiensk

Hertil kommer, at Nice er en populær ferie og rekreasjonsby for turister fra hele Europa og Amerika, det har også mange unikke attraktioner at byde på. Først og fremmest, den gamle bydel (Vieille Ville) nævnt – den charmerende “hjerte”, med sine smalle brostensbelagte gader og lave murstensbygning har bevaret sit middelalderlige præg. Her kan du nyde livet på de små, hyggelige restauranter og besøge nogle af de mange blomstrende gadeboder.

I kvarteret er der arkitektoniske perler såsom barok Cathedral “St. Réparate” fra 1600-tallet, og den stadige gamle Palace “Palais Lascaris,” såsom indeholder en masse interessante kunst og kunsthåndværk (kalkmalerier, lysekroner, malerier, porcelæn, etc.). En anden storslåede bygningsværk skal se det, er “Le Chateau” – primært for at opleve den betagende udsigt over byen fra den 92 m høj klippe, at slottet ligger. Du kan tage en elevator op dér, eller – hvis du er egnet – gå op ad trappen til toppen.

Der er også mange andre attraktioner i byen, herunder Matisse Museum, der præsenterer både den verdensberømte maler Henri Matisse liv og sin kunst. Eller måske et besøg på Cours Saleya blomster marked lokker? Der kan du se, lugte – eller købe – blomster i alle farver og former. Omkring blomsten marked, er der et stort antal af restauranter, cafeer og patisseries.

Og så kan man ikke besøge Nice uden at opleve den verdensberømte “Promenade des Anglais”, som blev bygget i 1800-tallet af engelske rige. Havnefronten er en identitetsmarkør for hele Riviera. Der er også luksus restauranter i træk, og promenaden er den populære strand. Et besøg i Nice i februar, kan man også opleve det traditionelle karneval – der er næsten lige så berømt som det tilsvarende   Venedig og Rio.

Den nærmeste lufthavn er Nice-Côte d’Azur Lufthavn , beliggende 6 km sydvest for byen.