Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Paris Charles de Gaulle Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Paris Charles de Gaulle Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Paris Charles de Gaulle Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn guide

Billeje Paris Charles de Gaulle Lufthavn

Biludlejning Paris Charles de Gaulle Lufthavn

Paris Charles de Gaulle Lufthavn (CDG) – Aéroport Paris Roissy Charles de Gaulle – Frankrigs største og travleste lufthavn. Det ligger omkring 25 km nordøst for   Paris center, der tjener næsten 60 millioner passagerer årligt.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn er ikke blot i Frankrig, men en af ​​Europas travleste lufthavne. Herfra er der regelmæssige afgange til mange destinationer i hele verden.

Lufthavnen dækker et stort område og omfatter de tre vigtigste terminaler, med Terminal 2 er inddelt i syv “afsnit” med hver afgangshallen. Det betyder, at det kan virke en smule forvirrende.

Den nemmeste måde at komme til Paris er at tage toget, der går fra terminal 2 og 3 Fra Terminal 1, må man først tage en shuttle-bus til terminal 2 eller 3 Naturligvis er der også en række busser fra lufthavnen – eller du kan bruge taxa.

Hvis du ønsker at leje en bil i Paris, kan man vælge mellem internationale udlejningsbureauer såsom Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt. Disse har deres filialer i lufthavnen.

Der er flere restauranter og en række butikker og andre tjenester i lufthavnen – herunder legetøj og spil, skønhedssaloner etc. Desuden er en større lufthavn såsom Paris Charles de Gaulle tydeligvis gode konferencefaciliteter med alt nødvendigt teknisk udstyr til rådighed.

Hvis du vil have dit ophold på eller i nærheden af ​​lufthavnen, der er snesevis af hoteller at vælge imellem.