Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Paris Orly Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Paris Orly Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Paris Orly Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Paris Orly Lufthavn guide

Billeje Paris Orly Lufthavn

Biludlejning Paris Orly Lufthavn

Paris Orly Lufthavn (ORY) – Aéroport de Paris-Orly – ligger 15 kilometer syd for Paris ‘bymidte .Det har to terminaler, en for indenrigsflyvninger og én for udenlandske fly. Lufthavnen betjener over 26 millioner passagerer om året, hvilket gør det Frankrigs næststørste travleste.

Orly har det primære ansvar for regional trafik til og fra Paris – men der er også flyvninger herfra til en række internationale destinationer i mange dele af verden.

De kommunikation mellem Orly og Paris er meget god. Ved hjælp af en kombination tog / metro er der en konstant forbindelse. Hvis du foretrækker bussen, også tilbyde gode. Afstanden er også håndterbar med taxi.

Hvis du ønsker at leje en bil, de anerkendte internationale udlejningsbureauer som Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt kontorer i lufthavnen.

Der er flere restauranter på Paris Orly Lufthavn, og derudover er der en række butikker og andre tjenester her – herunder business center, internetadgang og bank / valutaveksling.

Det nærmeste hotel er Hotel Air Plus, som er lige ved lufthavnen. Ud over dette, i Mon 12,10 hoteller vælge fra inden for en radius af 5 km.