Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Paris

Find den bedste pris på biludlejning i Paris ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Paris. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Paris guide

Billeje Paris

Biludlejning Paris

Paris, Frankrigs hovedstad, ligger lige under, hvor floden Marne løber ud i Seinen, og sidstnævnte deler byen i to dele: Den rigtige Bank og venstre bred. Selve byen, Ville de Paris, har en befolkning på ca. 2.200.000 (2010), mens større byregion Paris har en samlet befolkning på mellem 11 og 12 mio. Ville de Paris er administrativt opdelt i 20 såkaldte “arrondissementer”.

Paris er bredt anerkendt som Europas kulturelle og mode kapital, det giver utallige attraktioner. Nogle af de mest berømte og populære besøgende destination er den gotiske katedral Notre-Dame, beliggende på Ile de la Cité midt i Seinen. Det blev påbegyndt før år 1200 og er en af ​​verdens mest berømte kirker. Fra tårnet (387 trin), er der fin udsigt over centrale dele af Paris. Andre berømte kirker i Paris er den hvide Basilica Sacre Coeur, som er på Montmartre bakken fra slutningen af 1800’erne og den meget smukke St. Sulpice Church fra 1754, beliggende i St. Germain.

Paris ‘s mest berømte vartegn, Eiffeltårnet, bygget i 1889 for hundredåret for den franske revolution. Tårnet er 324 meter højt (herunder antenne på toppen), og var engang verdens højeste bygning. Der er en elevator til toppen, og derfra har du en fantastisk panoramaudsigt. Næsten lige så berømt er Triumfbuen til Den Ukendte Soldats, der ligger på Place de l’Etoile (stjerne-pladsen), i den ene ende af Champs Elysées. I den anden ende af gaden står Place de la Concorde, hvor der er en over 3000 år gammel   Egyptisk   obelisk.Støder op til Place de la Concorde er den smukke Tuileries Gardens.

Parken er også Frankrigs mest populære kunstmuseum, Louvre, hvor alle det store billede af kunsthistorien er repræsenteret – herunder Leonardo da Vincis maleri “Mona Lisa”. I en storby som Paris, er der naturligvis en række andre museer (herunder moderne Pompidou-centret), i tillæg til opera, teatre, koncertsale og andre kulturelle institutioner.

Når det kommer til arkitektur, flere af broerne over Seinen værd at se. Det er især den ældste, Pont Neuf – der blev bygget så tidligt som 1600.

Ellers Paris er kendt for sine rige restaurant tilbud. Et besøg i nogle af de charmerende udendørs caféer i den maleriske latinerkvarter på den venstre bred, er et must for enhver Paris turist.

Paris besøges hvert år af mere end 30 millioner turister, herunder mange familier med børn – garanteret til at sætte turen på den gigantiske forlystelsespark Disneyland Paris – ca. 30 km øst for byen.

Der er flere lufthavne i nærheden af Paris, herunder de to største lufthavne Paris – Orly Airport og Paris Roissy-Charles-de-Gaulle-lufthavnen .