Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Grækenland

Find den bedste pris på biludlejning i Grækenland ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Grækenland. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Grækenland guide

Billeje Grækenland

Biludlejning Grækenland

Grækenland er beliggende i det sydøstlige Europa og til den sydligste del af Balkan. Desuden har landet en række større og mindre øer i Det Ægæiske Hav, øen Kreta. Mainland af   Grækenland er omgivet af Albanien i nordvest, Republikken Makedonien og Bulgarien mod nord, og Tyrkiet   i øst.Befolkningen er omkring 10, 8 millioner (2010), og landet dækker et areal på ca. 132   000 km ².I hovedstaden   Athen er hjem for 745.500 mennesker (3,5 millioner, hvis det hele byområdet er inkluderet).

Andre større byer er Thessaloniki og Piræus på fastlandet, Heraklion ( Iraklion ) på Kreta og Rhodos by på øen Rhodos .

Landskabet i både Grækenland og i mange af øerne (f.eksKreta) består af en masse bjerg – med flere toppe på op til mellem 2000 og 3000 meter.

Grækenland har en række historiske attraktioner at byde på – mange går tilbage til oldtiden – og en række af dem UNESCO World Heritage Site. Dette indbefatter Akropolis i Athen, resterne af den minoiske kultur på Kreta (Knossos bl.a.palasset) – som er fra perioden mellem ca. 2000 og 1450 f.Kr. Kr.

Den vigtigste lufthavn i Grækenland, Eleftherias Veniselos International Airport , som ligger et par miles øst for Athen.Ellers lufthavnene i   Rhodes og Kreta meget travlt – og har et stort turist trafik om sommeren.