Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Kreta

Find den bedste pris på biludlejning i Kreta ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kreta. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kreta guide

Billeje Kreta

Biludlejning Kreta

Kreta (621 tusind indbyggere i 2011) ligger mellem det Ægæiske Hav og Middelhavet, og er den største og mest folkerige af de græske øer.

Kreta har tre bjergkæder, og den højeste peak – Idhi Oros – foranstaltninger 2545 m

Kreta modtager omkring 3 millioner besøgende om året, og øens vigtigste erhverv er turisme, handel og service. Det behagelige klima, strande og de mange arkæologiske monumenter har gjort Kreta siden 1970’erne har været et meget populært feriested.

Hovedstaden i Kreta – Iraklion (Heraklion) – beliggende på øens nordlige kyst, og har 173.000 indbyggere (2011). Byen er derfor den 4. største i   Grækenland .Fra havnen i Iraklion er bilen færgen til sådan Piræus – beliggende lige ved   Athen .

Andre større byer i Kreta er Chania (Khania) og Rethymnon.

Nogle af de mest berømte seværdigheder i Crete inkluderer antikke Knossos, det arkæologiske museum i Iraklion, ruinerne af det minoiske by Gournia og Samaria – hvilket er Europas længste.

Kretas vigtigste lufthavn er Heraklion International Airport – “Nikos Kazantzakis”   – Ligger 5 km øst for Iraklion center.Den lidt mindre lufthavn –    Chania International Airport – er også ofte anvendes til udlejning.