Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Holland

Find den bedste pris på biludlejning i Holland ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Holland. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Holland guide

Billeje Holland

Biludlejning Holland

Holland er et monarki i det nordvestlige Europa i øst grænser Tyskland og i den sydlige del af Belgien .I nord og vest, landets kystlinje til Vesterhavet. Holland, med et areal på 41.526 kvadratkilometer, lidt mindre end   Danmark , men har næsten fire gange befolkningen – hvilket gør det til et af verdens tættest befolkede lande. Befolkningen er nu omkring 16, 8 millioner (2010).

Den officielle hovedstad i Holland er Amsterdam (762 tusind indbyggere), som også er landets største by – mens regeringen og parlamentet ligger i Haag (486 tusind indbyggere).Sammen med den meget vigtige havneby   Rotterdam   Haag er et storbyområde med over 3 millioner indbyggere.Andre større byer er   Utrecht og Eindhoven .

Holland er meget fladt og en af ​​de lavest liggende land i verden. En stor del af landet er faktisk under havets overflade, men et omfattende system af diger, dæmninger og klitter fungere som en beskyttelse mod oversvømmelse. Landskabet i Holland er ellers domineret af de store deltaer dannet af floder Waal, Maas og IJssel – der alle er “arme” af Rhinen.

Holland er traditionelt kendt især for landets mange vindmøller og for sine tulipaner, træsko og ost produktion (Gouda og Edam). Holland er også hjemsted for en række af Europas bedste malere og filosoffer, og landet har derfor en række interessante museer at vise. Ellers Amsterdams arkitektur og alle kanaler for et meget populært turistmål.

Schiphol International Airport   Amsterdam er Hollands største og Europa 4 største lufthavn.Andre vigtige lufthavne i Holland   Eindhoven Lufthavn og Groningen Airport Eelde .