Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Hviderussland

Find den bedste pris på biludlejning i Hviderussland ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Hviderussland. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Hviderussland guide

Billeje Hviderussland

Biludlejning Hviderussland

Belarus er en indlandsstat som grænser Polen mod vest, Litauen og Letland mod nordvest, Rusland mod nord og øst og Ukraine   i syd.Hovedstaden er   Minsk .Hjem til 9.457.500 (2012) indbyggere.

Belarus er et lavtliggende land uden naturlige grænser til nabolandene og landskabet består hovedsageligt af lave bakker og Knolls. Næsten en tredjedel af landet er dækket af tætte skove, og landets højeste bjerg, Dzyarzynskaya Hara, stigende kun 346 meter over havets overflade. I syd er det land våd med mange sumpe, floder og omkring 11 000 søer.

I 1919 Hviderusland del af Sovjetunionen, udviklet og efter Anden Verdenskrig for at blive en af ​​de vigtigste industrielle centre i Sovjetunionen. Under Anden Verdenskrig blev landet besat af   Tyskland , og tabte mere end en tredjedel af befolkningen.Siden 1994 har landet været regeret af Alexander Lukashenko. Landet er blevet omtalt som den sidste sovjetiske regering, og præsident Lukashenko som Europas sidste diktator. Belarus er derfor et meget isolerede land i Europa.

Den nationale sikkerhedstjeneste KGB holder den politiske opposition under kontrol, demonstrationer mod regeringens ulovlig. Rusland kritiseres for alvorlige krænkelser af menneskerettighederne, og er det eneste land i Europa, hvor dødsstraf er lovligt. Den er kendetegnet ved høj korruption og arbejdsløshed. En femtedel af landet var stærkt forurenet, når den atomreaktor i Tjernobyl i nabolandet Ukraine eksploderede i 1986. Hviderusland kæmper med alvorlige miljøproblemer efter omfattende emission fra det tidspunkt, hvor Sovjetunionen.

Hviderusland stadig har en masse tung industri drives som i sovjettiden, med store geværer og maskinfremstilling. Mere end 80 procent af den økonomiske aktivitet i Belarus er ejet og kontrolleret af staten. Landbrugssektoren er veludviklet.

Der er kun få traditionelle turistattraktioner i Belarus, og man skal have visum for at besøge landet. De fleste turister besøger hovedstaden Minsk for et par dage, hvor man kan nyde rene gader, “lov og orden” og arkitektur fra de sovjetiske dage.

Minsk National Airport er den største lufthavn i Hviderusland, der ligger 42 km øst for Minsk.

Destinasjoner