Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Irland

Find den bedste pris på biludlejning i Irland ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Irland. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Irland guide

Billeje Irland

Biludlejning Irland

Irland (Eire) er en stor ø beliggende vest for Storbritannien, og det meste af øen er Republikken med samme navn. Resten – Nordirland – er en del af Kongeriget Storbritannien og Nordirland. Landet har en befolkning på 4,5 millioner (2010) og et areal på cirka 70 000 km2.

Hovedstaden i Irland er Dublin , der har omkring 1 million indbyggere.Andre vigtige byer er    Cork (cirka 120.000 indbyggere), Limerick (ca. 86 000 indbyggere) og Galway (ca. 65 000 indbyggere).

Irland er kendetegnet ved et bakket landskab, med nogle bjerge på op til omkring 1000 meters højde. På grund af de store græssletter kaldet Irland ofte “den grønne ø”. Mod vest Atlanterhavet til Irland og mod øst af Det Irske Hav.

Blandt seværdighederne i Irland er en bred vifte af kunstneriske og kulturelle skatte – og hovedstaden Dublin   er kendt for sin velbevarede arkitektur fra 1700 – og 1800-tallet, herunderDublin Castle. Ellers Dublin livlig utelivsby – berømt for sine mange pubber.

Irlands største lufthavn er Dublin International Airport , der ligger ca. 12 km uden for hovedstaden.Andre vigtige internationale lufthavne er   Cork Lufthavn og Shannon Lufthavn .