Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Cork Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Cork Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Cork Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Cork Lufthavn guide

Billeje Cork Lufthavn

Biludlejning Cork Lufthavn

Den internationale Cork Airport (ORK) – som den irske kaldet Aerfort Chorcaí – er et af Irlands travleste lufthavne. Det ligger 6 km syd for centrum af den sydlige irske by Cork, og tjener over 3 millioner passagerer årligt.

Det irske luftfartsselskab Aer Lingus og Aer Arann er to af de største spillere, der har regelmæssige flyvninger til og fra Cork Lufthavn.

Cork Airport har direkte flyforbindelser til mange destinationer i Irland   og Europa.Desuden lufthavnen base for mange charterfly.

Det er nemt at komme fra lufthavnen til Cork centrum. Den mest effektive er at tage shuttle-bus, som afgår hver halve time. Den stopper ved alle de store hoteller. Man kan også bruge de almindelige bybusser – eller tage en af ​​de taxier, der er linet op udenfor ankomsthallen.

Hvis du ønsker at leje en bil i Cork Airport, kan man vælge mellem flere kendte, internationale udlejningsbureauer – herunder Avis, Budget, Hertz, Europcar, National og Thrifty.

Det nærmeste hotel – Radisson SAS – beliggende overfor terminalbygningen. En ny terminal blev afsluttet for kort tid siden, og faciliteter til offentligheden blev derefter udvides betydeligt. Der er nu flere barer, restauranter og butikker at vælge imellem – herunder en separat sportsbar med storskærme.