Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Dublin Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Dublin Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Dublin Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Dublin Lufthavn guide

Billeje Dublin Lufthavn

Biludlejning Dublin Lufthavn

Dublin Airport (DUB), som irerne har det lange navn “Aerfort Bhaile Atha Cliath”, der ligger i Collins Town – ca. 10 km nord for Dublin .Lufthavnen er den travleste i Irland og tjener omkring 25 millioner passagerer hvert år. Det er også den vigtigste base for den berømte irske luftfartsselskab Aer Lingus og Ryanair.

Fra Dublin Lufthavn tilbyder regelmæssige afgange til en række destinationer i Europa og Amerika.

Der er ingen direkte tog fra lufthavnen til Dublins centrum, men en ny metrolinje er under planlægning. Busforbindelser er dog meget veludviklet, ikke kun mellem lufthavnen og hovedstaden, men også til andre byer i   Irland .Vil du hellere tage en taxa, vil du finde en stor stop foran ankomsthallen. Det er også muligt at bestille en limousine med chauffør, hvis du foretrækker det.

Mange turister ønsker at leje en bil, mens i Dublin, og det kan nemt arrangeres i lufthavnen. Flere af de store internationale udlejningsbureauer har kontorer her – herunder Alamo, Budget, Thrifty, Europcar, National og Sixt.

Der er to hoteller i lufthavnen: Clarion Hotel og Radisson SAS Hotel Dublin Airport. Desuden er der flere hoteller i nærheden.

Dublin Lufthavn tilbyder et stort udvalg af barer og restauranter. I restauranten og shopping område af “The Street” der er mere end 25 restauranter, barer og butikker. Derudover har lufthavnen faciliteter som trådløst internet, business-/konferanserom, kontantautomater og apoteker.