Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Shannon Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Shannon Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Shannon Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Shannon Lufthavn guide

Billeje Shannon Lufthavn

Biludlejning Shannon Lufthavn

Shannon Airport (SNN) – som irerne kaldte Aerfort na Sionna – beliggende på Irlands vestkyst – specielt i County Clare. Lufthavnen er ret ud til den lille by af Shannon, knap 30 km vest for den meget større by Limerick. Lufthavnen blev oprindeligt bygget som et vandfly havn med en toldfri zone, der skabte grundlaget for en række industrivirksomheder og selve transporten. Shannon Lufthavn er den anden travleste lufthavn i   Irland .Hvert år næsten 4 millioner passagerer serviceret her.

Der er gode busforbindelser fra Shannon Airport til flere irske byer, og desuden er der en taxi rank lige ved terminalen. Det er også muligt at leje en limousine med chauffør, hvis det ønskes.

En række internationale og irske biludlejningsselskaber er repræsenteret på Shannon Airport, så det er nemt at leje en bil, hvis du ønsker det. Man kan i dette tilfælde vælge fra Avis, Budget, Dollar, Thrifty, Dooley Car Rentals, Europcar, Hertz, irske Biludlejning og National.

Det nærmeste hotel er Shannon Great Southern Hotel, som er beliggende i lufthavnen. Ellers er der flere flere hoteller at vælge imellem i området øjeblikkelig. I terminalen er der flere barer og caféer samt en self-service restaurant med udendørs terrasse.

Der er tre butikker i lufthavnen, herunder en butik, der sælger typiske irske produkter – samt en skattefri afdeling.