Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Island

Find den bedste pris på biludlejning i Island ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Island. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Island guide

Billeje Island

Biludlejning Island

Island er Europas næststørste ø og en republik i det nordlige Atlanterhav, mellem Norge   og Grønland.På trods af sin areal på 103.000 km2, ikke lande mere end ca 307.000 indbyggere (2010).Om 120 000 af dem bor i hovedstaden Reykjavik .Andre områder er Kópavogur,   Hafnafjordur og Akureyri.

Det er bare kysten, der er beboet, da det indre af øen er domineret af bjerge, vulkaner og gletschere lavaørkener. Den islandske kyst er præget af fjorde, bjergene i det indre stiger til omkring 2000 meter. Den højeste top er Hvannadalshnúkur (2   110 m.).Flere af vulkaner i Island er stadig mere aktive. Den mest berømte er Hekla og Katla. Gletsjeren Vatnajökull er den næststørste gletsjer i Europa. Just Austfonna på Svalbard er større. Den har et areal på over 8.000 km2.

En af de største turistattraktioner i Islands Vatnajokull National Park. En anden populær attraktion er vand sprøjtende varme kilde Geysir, der ligger i Haukadalur (hvor der er også en nationalpark). Også vikingerne gamle ting eller andet sted Thingvellir nævnes – som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Islands vigtigste lufthavn er Keflavik International Airport – beliggende omkring 50 miles sydvest for hovedstaden.