Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Reykjavik

Find den bedste pris på biludlejning i Reykjavik ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Reykjavik. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Reykjavik guide

Billeje Reykjavik

Biludlejning Reykjavik

Reykjavik, Islands hovedstad, ligger på halvøen Seltjarnarnes leder af Faxaflói. Byen er også Islands kulturelle og finansielle centrum – og også den vigtigste havneby på øen. Over 60% af befolkningen   Island   bor i hovedstaden, som har en befolkning på omkring 120.000 (2010).Byen daterer sig tilbage til slutningen af ​​800’erne, men så sent som i 1801 befolkningen var kun ca. 600.

Blandt attraktionerne er dens moderne Hallgrimskirkja, som er Islands største kirke og den helt nye koncertsal og operahus Harpa (indviet i 2011). Også Perlan – den originale vandtårn, der i 1991 blev omdannet til en restaurant og museum, skal nævnes. Toppen er dækket med en glaskugle, og her er der en fantastisk udsigt over byen. Ellers Altinget, Islands parlament bygning fra 1881, et populært turistmål. Også det nationale museum og kulturcenter (hvor der er en spændende samling af håndskrift) er et besøg værd.

Den største shoppinggade Laugavegur Raykjavik er, og du har brug for nogle specielle rekreation, bør man tage en tur til Nauthólsvík langt syd for byen, verdens eneste opvarmede kysten.

Landets næststørste lufthavn – Reykjavík lufthavn – det vigtigste lufthavn for indenrigstrafikken, mens hovedparten af den internationale trafik går fra Keflavik Lufthavn , hvilket er ca. 40 km sydvest for hovedstaden.