Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Israel

Find den bedste pris på biludlejning i Israel ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Israel. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Israel guide

Billeje Israel

Biludlejning Israel

Israel, med dens relativt lille område på omkring 20 000 km2, er et land i Mellemøsten, med en kystlinje på Middelhavet.I nord, landet mod   Libanon , mod øst af Syrien og Jordan – og mod sydvest mod Egypten .Også, er de palæstinensiske områder Vestbredden og Gaza, som er delvist besat af Israel i dets umiddelbare nærhed. Befolkningen i Israel er omkring 7300 tusind (2010) – hvoraf de fleste er jøder.

Jerusalem (725.000 indbyggere) er Israels formelle hovedstad, men status er omstridt.I praksis er det kystbyen   Tel Aviv   der fungerer som det administrative center.Andre vigtige byer er   Haifa og Eilat .

Landskabet i det lille land er meget forskelligartet med sletterne langs kysten og bjergene og bakker inde i landet. Der er også flere søer, herunder den verdensberømte Dead Sea – kendt for sin ekstremt høje saltindhold.

Landets største turistattraktion er Jerusalem , en hellig by for alle tre verdensreligioner: jødedom, kristendom og islam.Her kan du besøge en række vigtige religiøse monumenter – herunder Western Wall, den hellige Grav og Al Aqsa-moskeen. Ellers Eilat, i spidsen for det Røde Hav – en turistmagnet med sine mange smukke strande.

Israels største lufthavn er Ben Gurion International Airport , som ligger uden for Tel Aviv .