Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Italien

Find den bedste pris på biludlejning i Italien ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Italien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Italien guide

Billeje Italien

Biludlejning Italien

Italien syd i Europa, og har en fælles grænse med Frankrig , Schweiz , Østrig og Slovenien   i øst.Inden for den italienske grænse er også lilleput stater San Marino og Vatikanstaten.  Italien   En af de oprindelige EU lande.Landet dækker et samlet areal på lidt over 300 000 km2 og har en befolkning på næsten 60 millioner (2010).

Italien består hovedsagelig af Appennine halvø, en stor halvø i Middelhavet og de ​​to største øer Sicilien og Sardinien .I den nordøstlige del er Adriaterhavet, i det sydøstlige Det Ioniske Hav mod sydvest, og det Tyrrhenske Hav i nordvest Liguriske Hav.

Hovedstaden i Italien er Rom, der har omkring 2,7 millioner indbyggere. Andre store og populære byer Milano , Florence , Venedig , Napoli og Palermo.

Der er en masse af bjerge i Italien. Langs halvøen – fra syd til nord – stretching Appenninerne bjergkæde, indtil den møder Alperne, hvor nogle af Europas højeste bjerg ligger. Nævnes skal også være “sovende” vulkan Vesuv i nærheden af ​​Napoli og den aktive Etna på Sicilien. Ellers er landet gennemskæres af flere floder, herunder Po (hvilket er vigtigt for den frugtbare Po-sletten i nord), Arno og Tiberen (der løber gennem Rom).

Italien er et af Europas mest populære turistmål på grund af sin rige historie, dens mange kulturelle skatte og sin verdensberømte mad og vin kultur. Landet har flere bevarede Antiquities (herunder de udgravede byer Pompeji Herculanum by   Napoli ) – og alt det gamle centrum af hovedstaden Rom er et UNESCO World Heritage Site.

Italiens største og travleste lufthavn er Fiumicio International Airport (“Leonardo da Vinci”)   uden for Rom.Andre vigtige internationale lufthavne   Milano Airport – Malpensa og Napoli Lufthavn – Copodichino .