Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Pisa Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Pisa Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Pisa Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Pisa Lufthavn guide

Billeje Pisa Lufthavn

Biludlejning Pisa Lufthavn

Pisa International Airport – “Galileo Galilei” (PSA) er beliggende i Toscana-regionen i det nordlige Italien, cirka 2 km syd for Pisa   center.Lufthavnen hedder på italiensk “Aeroporto Internazionale Galileo Galilei”.

Pisa Lufthavn blev grundlagt som en militær lufthavn i 1930’erne, og opnåede international trafik i 1990’erne. Lufthavnen har én terminal bygning, og tjener 4500 tusind passagerer om året (2011).

Fra Pisa Lufthavn går direkte fly til 33 destinationer i ind-og udland, og flyselskaber som Air France, Ryanair, Air One, British Airways, Norwegian, og Lufthansa flyver her.

I terminalbygningen er en række faciliteter for besøgende – herunder restauranter / barer, information counter, apotek, aviskiosk, venteværelse med terrasse, en række butikker (herunder toldfri), en frisørsalon, internetcafeer, vekselkontorer og hæveautomater.

Hvis du ønsker at leje en bil i Pisa, har 10 biludlejningsselskaber sine filialer i Pisa Lufthavn – herunder Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt.

Der er også gode offentlige transportforbindelser fra lufthavnen ind til centrum af Pisa, og du kan derefter vælge mellem et tog, bus eller taxi. Der er også tog og bus service fra Pisa Lufthavn til Firenze.