Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Rom

Find den bedste pris på biludlejning i Rom ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Rom. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Rom guide

Billeje Rom

Biludlejning Rom

Rom er hovedstaden i Italien , og er centralt beliggende i landet – i regionen Lazio.Rom har omkring 2,7 millioner indbyggere (2011), og er det administrative, kulturelle og religiøse center. I Rom er også Vatikanet, som er styret af paven, og er det åndelige og administrative centrum af den romersk-katolske kirke.

Rom ligger på begge sider af floden Tevere (Tiber) – omkring 25 km fra Middelhavets kyst. Byen er en vigtig national og international transport hub.

Byen har stor turisme og er kendt for sine mange arkæologiske og kunsthistoriske skatte. Derudover har Rom mange museer og kunstgallerier – herunder National Museum of Modern Art. Byen har også 400 kirker, operahuse og rige teatralsk og kulturliv.

Nogle verdensberømte seværdigheder i Rom bl.a. Vatikanet med Peterskirken Peterspladsen og Vatikanets museer, det imponerende amfiteater “Colosseum” fra år 80 e.Kr. Kr, Den berømte springvand “Fontana di Trevi” i 1766, det arkæologiske område “Forum Romanum” -. Med ruiner fra den romerske æra, bygningen “Pantheon” fra år 125 e.Kr. Kr. og “Palazzo   Venedig “- et palads fra 1400-tallet som nu er et museum med udstillinger af kunst / kunst fra middelalderen og renæssancen.

Byens største lufthavn ” Leonardo da Vinci International Airport – Fiumicio “ligger 40 km sydvest for centrum.

Lufthavnen ” Ciampino lufthavn “ligger 14 km sydøst for byens centrum, og har for det meste charterfly og indenlandske flyvninger.