Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Venedig

Find den bedste pris på biludlejning i Venedig ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Venedig. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Venedig guide

Billeje Venedig

Biludlejning Venedig

Venedig ligger i det nordøstlige Italien   Adriaterhavet, og er hovedstad i regionen Veneto.Byen har omkring 270.000 indbyggere (2011). Venedig ligger på 118 øer i Laguna Veneta (Venedigs lagune), og byen er meget berømt for sine kanaler, gondoler, dens arkitektur og dens historie.

Venedig har over 40 miles af kanaler, og den mest berømte er “Canal Grande”. Byen har mere end 400 broer, der binder byen sammen, og en stor del af både passager-og gods transporteres på kanalerne.

Venedig er et populært turistmål, og en anslået 15 millioner besøg i byen hvert år. Turisme er også den vigtigste indtægtskilde.

Old City of Venice gjennomkrysses af kanaler, og der er mange statelige paladser, kirker og smalle gader. Dogepaladset – “Palazzo Ducale” – fra 1100-tallet er en af ​​dem, og det var tidligere en regeringsbygning og retssal.

Markuspladsen – “Piazza San Marco” er et populært mødested for turister i Venedig. Square er 175 meter lang og 82 meter bred, og er omgivet af kontorbygninger fra 1400 til 1700 er. Der er også Markus Basilika “Basilica San Marco” fra 1063, med sin 99 meter høje klokketårn, som er et UNESCO World Heritage Site.

Ellers Sukkenes Bro og Rialto-broen fra 1597 fra slutningen af ​​1500 populære attraktioner.

Venedig vært for en række årlige kunst, musik og teater aktiviteter.

Den nærmeste lufthavn er Marco Polo International Airport , som ligger 20 miles nord for centrum.