Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Jamaica

Find den bedste pris på biludlejning i Jamaica ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Jamaica. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Jamaica guide

Billeje Jamaica

Biludlejning Jamaica

Jamaica er en ø i Major Antiller, og er den tredje største ø i Caribien efter Cuba og Hispaniola. Øen har en befolkning på 2.889.187 indbyggere (2012).Hovedstaden er Kingston , der har en af de største naturlige havne i verden, Kingston Havn.

Christopher Columbus var den første europæer, der kom til Jamaica i 1494. Øen var en britisk koloni fra 1665 til 1962, og er i dag en del af det britiske Commonwealth med dronning Elizabeth II som den formelle overhead. Det officielle sprog er engelsk, men den mest almindelige er patwa, en creole af ordforråd hovedsageligt fra engelsk.

Turistattraktioner på øen omfatter Dunns River Falls i St. Ann, YS Falls i St. Elizabeth, Den Blå Lagune i Portland, og Port Royal. Smukkeste strande er på den nordlige og vestlige kyst af øen. Øen har et rigt dyreliv, og der er også krokodiller og farlige slanger. I de senere år skabte det flere naturreservater.

Klimaet i Jamaica er tropisk, med varmt og fugtigt vejr, selv om højere indre regioner er mere tempereret. Det højeste bjerg er Blue Mountain Peaks, som er beliggende 2256 meter over havets overflade. Nogle områder på den sydlige kyst, såsom Liguanea Plain og Pedro Plains, er relativt tørre. Jamaica ligger i orkan bælte af Atlanterhavet.

Jamaica har haft en af ​​de højeste mord satser i verden i mange år, ifølge FN skøn. Mange menneskerettighedsaktivister kalder Jamaica “den mest homofobiske sted på jorden.” 90,9% af Jamaicas befolkning er afrikansk baggrund, men det er stadig en hvid overklasse, der dominerer.

Landet er kendt for sin musik med den berømte reggae musiker Bob Marley i bruddet. Ska, Mento, Rocksteady, Dub, og for nylig, dancehall og ragga, musikgenrer, der alle stammede fra øen. Ian Fleming, der boede i Jamaica, gentagne gange brugte øen som inspiration til James Bond romaner.

Den jamaicanske køkken er kendt for at bruge en speciel blanding af krydderier. Jamaica er også hjemsted for Red Stripe øl og Jamaican Blue Mountain Coffee.

Øens største lufthavn, Sir Donald Sangster International Airport, der ligger i den udvej byen Montego Bay .Andre store lufthavne er   Norman Manley i Kingston og Ian Fleming i Boscobel, Saint Mary Parish.